Jailfashion.nl | Over Jailfashion
63
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-63,bridge-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over Jailfashion

Waarom Jailfashion?

Met de verkoop van deze shirts willen we het sociaal maatschappelijke doel steunen, waarmee we gedetineerden op een verantwoordelijke manier laten re-integreren in het arbeidsproces en waarbij we de opbrengsten (ná aftrek van de kosten) aan het goede doel doneren.

Klik hieronder op de link van ‘ REEVIOO’ en laat ons en anderen weten wat je van onze actie en van onze shirts vindt.

Alvast bedankt.

Over ons product

Tien gedetineerden werken in De Karelskamp in Almelo dagelijks aan het bedrukken van shirts, die in de maten XS tot en met XXL verkrijgbaar zijn.

JailFashion is een onderdeel van In-made.

Gedetineerden in Nederland werken tijdens detentie voor de penitentiaire productiebedrijven In-Made, onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Daardoor leren ze belangrijke werknemersvaardigheden die hen helpen bij de terugkeer naar de samenleving. Zo draagt In-Made bij aan het terugdringen van recidive.

In 2018 heeft In-Made ongeveer 800 gedetineerden geholpen bij het behalen van een diploma en/of erkend certificaat. Tevens zijn er rond de 450 mensen aan een baan geholpen. Zeer goede en positieve resultaten dus.

Tijdens je bestelling kun je kiezen voor een Polo of een T-shirt met ronde hals, met een kleine of juist een grote bedrukking. Klik hier om jouw eigen unieke T-shirt te bestellen.